Ще има! И ще бъде по-хубаво от всякога!

Защото на нас вече много ни липсват слънчевите ви усмивки, любопитните ви погледи и звънкия ви смях!

А и вие вече силно копнеете за срещи и игри с приятели, за приключения и дори за нови знания и творчески пориви!

И тази година в целодневната ни лятна програма ни очакват много забавления, като отново ще успеем да съчетаем полезното с приятното!

Ще учим АНГЛИЙСКИ всеки ден! В класната стая и навън, с учебници и без, с много интерактивни игри, на нашите модерни интерактивни дъски, чрез песни и театър. Така неусетно и без усилия ще преминем през един пълноценен курс, съобразен с нивото и знанията, според класа и възрастта.

Ще се подготвяме за бъдещи гении със занимания по МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА и БЪРЗО ЧЕТЕНЕ! А за всички, които още се мъчат с таблицата за умножение, ще предложим един лесен и забавен начин за усвояване по нова и различна методика.

Ще ТВОРИМ и ГОТВИМ всяка седмица! Ще има нови кулинарни предизвикателства във вече станалите традиционни за нас състезания: “Хевънс Китчън”, “Ягодката на тортата”, “Мастер Шеф на плодовете и заленчуците”. В творческите ни работилнички ще изпробваме нови техники и всякакви интересни и неочаквани хрумки, които ще превърнем в истински ръчно изработени шедьоври.

Ще ТАНЦУВАМЕ, ще правим ТЕАТЪР, ще покажем ТАЛАНТИ и ВОЛЯ в съсътезания и предизвикателства! Наред с традиционните Зумба ритми, с които ще се събуждаме сутрин, тази година имаме ново предизвикателство – ИНДИЙСКИ ТАНЦИ за желаещите госпожици, а защо не и господа? За артистичните пък ще организираме Клуб по театър на английски с пиеса, която ще подготвим и покажем на откритата сцена в Борисовата градина. Там ще се проведе и традиционният ни КОНКУРС ЗА ТАЛАНТИ. За всички спортни натури, силни характери и будни мозъчета е състезанието “ИГРИ НА ВОЛЯТА И ВЪОБРАЖЕНИЕТО”.

Ще ходим на градски и извънградски ЕКСКУРЗИИ всеки петък, денят за приключения. Ще видим нови места в София и околностите, ще проучим и изберем за вас най-забавните занимания и мероприятия, ще пътуваме с влак по Искърското дефиле, ще измислим още какво ли не, за да ви осигурим незабравими спомени от едно дълго жадувано и вълшебно лято!

За да видите снимки от миналото лято може да посетите и разгледате нашата фейсбук страничка: Imagine School

ПРОГРАМА НА ЗАНИМАНИЯТА:

8.00 – 9.00 Посрещане на децата,  Зумба танци                         

9.30 – 10. 30– Английски език

10.45 – 12.00 – Ментална аритметика / Забавна математика/ Таблица за умножение – понеделник/ сряда/ петък/

Творческа работилница – вторник

Кулинарна работилница – четвъртък

12.30 – 13.30  – Обяд *

13.30 – 15.00 – Почивка (свободни игри, гледане на филм)

15. 00 – 16.00 – Занимания по БЕЛ и четене

16.00 – 18.00 – Свободни игри и клубове (по желание)

Клуб Театър – понеделник, сряда, четвъртък

Клуб Индийски танци и традиции – вторник

18.00 – 18.15 – Изпращане

ЦЕНИ: 1 месец – 450 лв. 1 седмица – 150 лв. 1 ден – 35 лв.

Отстъпка за учениците на Imagine School през учебната 2021/ 2022

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

За записване и допълнителна информация: 0897 260503