„И НЕКА ГОЛЯМАТА ИГРА ЗАПОЧНЕ СЕГА…”

Миналото лято в “Имаджин Скул” учихме и творихме, готвихме, празнувахме, рождени дни, направихме незабравими разходки…

И тази година в целодневната ни лятна програма ни очакват много приключения!

Заниманията предвиждат качествено обучение по английски език и математика. Учениците получават пълноценен курс по английски, съобразен с нивото и възрастта им, който затвърждава знанията от предходната година и ги подготвя за следващата. Часовете по забавна математика развиват логическото мислене и опресняват основните знания, придобити през учебната година, а за най-напредналите предлагаме и ново предизвикателство – МАТЕМАТИКА НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.  В програмата са включени забавни часове по АНГЛИЙСКИ ЧРЕЗ ИГРИ, ПЕЕНЕ И ТЕАТЪР, които развиват изключително уменията за говорене и общуване на изучавания език, както и любимите на всички часове по изобразително изкуство, и различни работилнички  (включително и кулинарни!), които ще провокират креативността на децата. Няма да липсват разтоварващи игри и разходки на открито, a всяка седмица – петък изненада, в който децата ще посетят някои от знаковите места и забележителности в столицата. Във всички часове, в ежедневното общуване и разходките, децата ще бъдат насърчавани да използват английски език, като се набляга на тематични думи и изрази според уроците, мястото и ситуацията!

Наред с традиционните ежедневни занимания по английски език и забавна математика, този път сме предвидили редица изненади и предизвикателства, вдъхновени от популярните ТВ реалити игри.

За месец юни:

Седмица 1  „Семейни войни”  и  “Heaven’s kitchen”

Седмица 2 „Стани богат на стотинки”  и „Ягодката на тортата”

Седмица 3 „Imagine School търси таланти” и „Мастер Кеф”

Седмица 4 „Big Teacher is watching you”  и „Bake love”

8.00 – 9.00 Посрещане на децата,  Зумба танци

9.00 – 10. 15– Английски език

10.45 – 12.00 – Математика – понеделник и сряда/ Творческа работилница – вторник

Кулинарна работилница – четвъртък

12.30 – 13.30  – Обяд *

13.30 – 15.00 – Почивка (свободни игри, гледане на филми на английски език)

15. 00 – 16.30 – Четене и обсъждане на задължителните произведения за лятото, занимания по БЕЛ

Клуб Театър – понеделник, сряда, четвъртък (подготовка и заснемане на една пиеса на английски език)

Клубове по роботика, ментална аритметика и шах (* при събиране на група, срещу допълнително заплащане)

16.30 – 18.00 – Игри на открито (ако времето позволява)

18.00 – 18.15 – Изпращане

Игровите предизвикателства през юни:

Седмица 1  „Семейни войни”  и  “Heaven’s kitchen”       

Учениците ще бъдат провокирани сами да подготвят и проведат анкета с въпроси от типа „Попитахме 100 човека…” След като данните бъдат обработени от субективно лице, учениците, разделени на няколко отбора – семейства, се състезават, като целта е да съберат най-много точки отгатвайки най-популярните отговори. А след децата идва ред и на госпожите да се състезават. Предвидени са и НАГРАДИ!

В кухнята на “Heaven’s kitchen” шеф Ангелинка ще подготви предизвикателства за червения /на момичетата/  и синия /на момчетата/ отбори. Ще насърчаваме хармонията и разбирателството, но и конкуренцията. Правилата ще са строги , а изискванията – високи. Ще спечели отборът изпълнил отлично поставените задачи – за него ще има изненада. А почистването – то, разбира се, е задача на загубилите в тази надпревара.

Седмица 2 „Стани богат на стотинки”  и „Ягодката на тортата”

На стола на богатството ще имат шанса да седнат учениците, които преминат първия елиминационен кръг с въпроси – „Най-бързият печели”. Те ще имат шанса да се състезават за голямата награда от 1000 стотинки. Поощрителни награди са предвидени и за тези, които подготвят въпроси за госпожите, които на свой ред ще седнат на стола на богатството за да спечелят 1000 усмивки.

В “Ягодката на тортата” ще участват учениците доброволци, които се считат за най умели в кулинарията. Те ще трябва да ни впечатлят със своите специалитети, но и с добре подготвена и оригинална трапеза!

Седмица 3 „Imagine School” търси таланти и „Мастер Кеф”

Тук няма нужда от обяснения. В състезанието за таланти може да участва всеки със свой уникален номер.

В „Мастер Кеф” ще премерят сили плодовете и зеленчуците, или по-точно, учениците, които могат да сътворят интересни скулптури от тях.

Седмица 4 „Big Teacher is watching you”  и „Bake love”

През тази седмица отново ще има отбори, а отборите ще имат ежедневни тайни и явни мисии. Ще има и номинации за „ НАЙ-…..” – сериозни и забавни. В края на седмицата в Южния парк ще се проведе и голямото състезание с турнири по скачане на ластик, скачане на въже, дърпане на въже, въртене на обръч, носене на перо и много други интересни предизвикателства.

Състезанието „Bake love” епосветено на сладкарството. Тук отново ще имаме отборно състезание за най-красива и вкусна бисквитена торта.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

За записване и допълнителна информация: 0897 260503

Лятно училище и занималня за ученици 1 – 5 клас в нов център на Imagine School